Minum air gula

Hi mommies, kalau minum air gula kena start puasa dr 10mlm hingga esk pagi nya kan. Sya slalu mkn iberet waktu pagi 6am, tapi nurse suruh puasa. Mcm mana ya nak mkn iberet tu, ke xyah makan seharian vit tu sbab minum air gula? 😁 #bantusharing #1stimemom

9 Các câu trả lời

sy pulak dah xbole xmkn mlm, perut sakit ya amat,, pdahal sy da terbiasa xmkn mlm.. klau skrg sy xmkn mlm, esoknya prut xbole trime mknan da, klau mkn mual.. nk muntah blik.. mcm mna la nk puasa lps pkol 10mlm smpai esok pg nk mnum air gula.. kne thn mual stu hri

selepas awk munum air gula awk mkn la nasi pastu mkn la iberet x sampai sehari pun puasa...kul 10:30am dh buka kn..

saya time nak minum air gula tu tak makan pun vitamin. Nurse cakap kan puasa, so takpayah makan. Sehari je.

saya makan iberet malam sebelum puasa tu 🤣 ikut doc cakap .. kalau tak boleh pagi malam pun boleh

Sy Mkn slps minum air gula..xeffct pun bacaan gula klau tggal sehari

To me, iberet tu additional supplement. So kalau skip pun takpe.

pregnant berape week dia bagi minum air gula ?

3y trước

Sy masa 12w shari lepas buka buka, 1st minum sbb dia tgk family history ada kencing manis..repeat ke-2 masa 28w..

Sy makan je, lepas siap semua...

sy ambil obimin pon kdg skip