Anak kurang makan?

Kenapa anak saya susah sangat nak makan apa yang saya makan ..boleh tak sesiapa yang boleh bagi tips macam nak bagi anak makan?.. Anak saya baru 11bulan saya ajar anak makan bubur nasi dengan ikan tapi 2@3 suap je.. please..#firstbaby #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

Anak kurang makan?
3 Các câu trả lời

ubah tekstur mknn dari bubur kpd ns lembik atau nasi sebutir, bg finger food in complete meal. pelbagai kan lagi menu anak, tgk mana yg anak suka. hari² buat oral stimulation.

11 bulan selalu baby xnak bubur dah. Bg nasi mcm yg kita makan. Try dulu sikit dia blh kunyah x.

dah bole bg nasi lembut2 ni.boring tu asyik mkn bubur je