20Weeks Left

Kejap je masa berlalu , tinggal 20minggu je lagi .. ada tak yg due sama dgn saya 22/08/23 . Saya anak 2nd .. yg sulong 2tahun8bulan . Alhamdulillah puasa ni baru ade 2hari cuti puasa dari 13 hari . Doakan Saya semoga "Nur Syafieza Jamil" dipermudahkan segala urusan. Saya doakan ibu2 luar sana dipermudahkan juga segala urusannya Aamiin2 Ya Rabbal Alamiin 🤍 #DueAugust23 #Momof2 #Ibumuda

47 Các câu trả lời

Samaa laa kita bulan 8 tapi saya 27/8 .. second baby .. tp ttp jugak risau sbb ank first dulu 35 week dh bersalin .. due dia dulu pun bulan lapan .. tp kluar 11/7