20Weeks Left

Kejap je masa berlalu , tinggal 20minggu je lagi .. ada tak yg due sama dgn saya 22/08/23 . Saya anak 2nd .. yg sulong 2tahun8bulan . Alhamdulillah puasa ni baru ade 2hari cuti puasa dari 13 hari . Doakan Saya semoga "Nur Syafieza Jamil" dipermudahkan segala urusan. Saya doakan ibu2 luar sana dipermudahkan juga segala urusannya Aamiin2 Ya Rabbal Alamiin 🤍 #DueAugust23 #Momof2 #Ibumuda

47 Các câu trả lời

Due date sy 28/8 tapi tak puasa langsung dri hari pertama . Sebb sy ni ada gastrik lagi2 pregy kan . Lagi lah bahaya . Misi pun tak bg puasa . Risau sy sakit

1y trước

ouh takpe nty bleh qada'.. Semoga awak dipermudahkan segala urusan Aamiin2

samaaaa,semoga ibu2 yg due date bulan august dipermudahkan urusan bersalin dan selamat menjalani kehidupan seorang ibu.ameeeen

1y trước

Aminnn

Same dngn kita .. puasa pon mcm biasa, ada hari mmg tinggal. Kdang cirit silap mkn. Sembelit, selsma pon ada. Tpi ni kalau termiss sahur boleh ke puasa erk

1y trước

InshaAllah bleh .. saya 2x x sahur .. saya kalau x sahur banyakkan rest je .. buat kerja cepat letih bising dgn anak pun x sbb nk simpan tenaga 😆

Sy awl plk due dri awk 4.8 ank da ke 4 ni pon msi rsau lg🤭 ank sblm ni da 4++ da semoga kita semua dpermudahkn bersalin nt insyallah amin2

sy pun due bulan 17.8..semoga kita semua dipermudahkan urusan, semoga kita dpt bersalin dengan tenang,semoga semuanya baik²..Aamiin Ya Rabb

due bulan 8, 4/8. anak second. now positif covid maka xdpt la berpuasa seperti biasa 😊 moga dipermudahkan urusan ibu2 semua🫶🏻

1y trước

gws awak .. semoga awak dipermudahkan segala urusan Aamiin2

Hehe saya due 20/8 . Ni kandungan yg kedua . Kandungan pertama gugur 10w 23/8/22 . Semoga Allah permudahkan urusan kita semua yeee 🥰

Sya due date awal bulan 8 , anak first hehe debar la jugak .. apa ii pun smoga kita semua dipermudahkn

1y trước

wahhh sama due juga awal bulan 8 , saya 4/8 anak first juga 😍

Sy due 24/8. Tp ada mslh kesihatan sle, hpt, gdm, so doc ckp kena bersalin awal 2 mggu. Maybe 10/8 laa kot. Belum dpt exact date lg.

saya first mom due 27/8 ❤️ Baby bump dah makin nampak,perut pon dah mula mengah rasa tegang jee rasa. Normal kot yee ibu ibu semua

1y trước

saya baby bump dh nampak dh .. obvious sgt .. awal rasa gerak bayi masa 4bulan lebih .. suami dpt rasa la baby kick few times huhu sronok rasanya .