20Weeks Left

Kejap je masa berlalu , tinggal 20minggu je lagi .. ada tak yg due sama dgn saya 22/08/23 . Saya anak 2nd .. yg sulong 2tahun8bulan . Alhamdulillah puasa ni baru ade 2hari cuti puasa dari 13 hari . Doakan Saya semoga "Nur Syafieza Jamil" dipermudahkan segala urusan. Saya doakan ibu2 luar sana dipermudahkan juga segala urusannya Aamiin2 Ya Rabbal Alamiin 🤍 #DueAugust23 #Momof2 #Ibumuda

47 Các câu trả lời

due 17/08/23.. ada yang sama ke🥰 kandungan ke 2.. anak sulung.. kandungan pertama gugur masa 6w4d 12/01/22.. Alhamdulillah di beri peluang lg untuk nk nikmat ini walaupun pjj.. dalam stahun 3-4 kali je dpt balik🥲 smlm ada temujanji dgn dr.. sblm jmpe dr puasa tinggl dlm 2 hari je.. dah jumpa dr .. dr tak bg puasa dh sbb cenderung hypo.. time tak puasa pun banyak hypo.. ni puasa lg makin hypo dr ckp.. hati mmg nak puasa je tpi demi amanah ni kna brkorban jgk.. doakan urusan sy di mudahkan yerr, semoga urusan ibu² semua di mudahkan jgk🤲

1y trước

kita sama due.. InsyaAllah anak ke 4 dah☺️..

due Sya 03,08,2023 anak kedua skrg dah 23week3day..anak prtma 4tahun2bulan"boy"doakan Sya momy2 smua agar anak kedua kmi ini girl🥺🙏teringin sangat anak girl biar tertutup mulut2 mcik2 bawang tu..sakit betul tahan hati bila jiran2 Sya ckp klu ni juga anak laki2 dari mengandung 6week lgi kena cakap2..katanya laki2 TDK berguna..ya tuhan😭🙏

betul sis. kejap sangat rasa. due kita sama sis ☺️saya ni anak ketiga dah hehee 😅 si kakak n abang kembar tahun..dah 3y3m si kakak, si abang akhir tahun ni masuk la 3y hehehe.. Semoga kita semua diberikan ketenangan, kekuatan dan dipermudahkan segala urusan.. aamiin ya mujib... 🤲🏻

sy pun due bln 8..smalam cuti puasa sbb pegi kk ceckup kena ambik darah sbb hb low dan kena cucuk kancing gg..blk rumah xlarat bahu pun lenguh sebelah n sy pun berbuka..baru 1 hari tinggal selama 13 hari puasa hihih #22week #DueAugust23

1y trước

ohh 22 week dh kene ccuk kancing gigi ye, biasa brpe week ye.. kk sy takde bg plk 🤔

Sama la kita tarikh due. Saya anak sulung. Doakan saya juga semoga urusan mengandung dan melahirkan di mudahkan. Macam2 risaunya. Dengan kita ada GDM. Mak selalu pesan jangan overthinking. Tapi tu la, kerisauan tetap berlegar2 😅

sy due buln 8 jugk.. 23/8.harap semua ibu2 yg due tahun ni x kirala bulan berapa Allah permudahkan semua urusan dikurniakan bayi yg sihat, sempurna sifatnya tnpa kekurangan satu pun dan dikurniakan anak soleh dan solehah. Aminn

Saya due 15/8..pjj dgn suami kat US..nk kena kerja n uruskan anak sulung 2y 9m sgtla active..dpt puasa sehari je tu pun dh teruk sgt rasa.. semoga kita semua dipermudahkan semua urusan..n dpt bersalin dgn tenang..

1y trước

iye..kmi berdua ja..tp bila cuti skolah pnjang2 tu ada la ksempatan jumpa suami..

Sama la tinggal 20week je lg.. sy due 19/8. Anak first, xtau nak cakap debarnya.. semoga segala urusan mommies semua dipermudahkan sepanjang pregnant dan bersalin.. Aamiin

Saya awal bulan 8 anak sulung. Terasa cepat masa berlalu tinggal lagi beberapa bulan je lagi. Tak sabar nk jumpa anak😍Semoga urusan kita semua ibu2 dipermudahkan ❤

Samaa laa kita bulan 8 tapi saya 27/8 .. second baby .. tp ttp jugak risau sbb ank first dulu 35 week dh bersalin .. due dia dulu pun bulan lapan .. tp kluar 11/7