Perut tak nampak 🤣

Kebiasaan anak sulung berapa mnggu baru nampak perut ya ? Kita dah 10 mnggu kecik je lagi perut ni 🤣 mommy yg lain nampak perut time berapa mnggu 🥰

45 Các câu trả lời

saya sampai la nak bersalin perut tak berapa nak nampak time mengandung anak first dulu 😆 normal je, yang penting baby sihat 🥰

hahahahhaahahaha saya 7 bulan baru tiba2 besar.. ni dah ank ke2 klau boleh tk nk perut besar sngt,nanti nk kecutkn rahim payah

Saya dh 6bulan bru nmpak bulat nya perut. Klau sblm tu asik org tegur je kecik je perut . Eh ngndung ke 🤦🏻‍♀️😆

sy smpai 6 bulan x nmpk baby bump 😂🤣 start nmpk 7bulan dah.. smpai skg 9 bulan.. tp kecik² je baby bump tu 😂

Sy ank pertama dlu 4bulan bru nampak,ank kedua pun sma,ank ketiga sama,ank keempat start 12minggu nampak skit

sy first baby 3 bulan pun org duk ckp perut mcm 4 5 bulan , tp xpelah asalkan baby sehat je tiap org xsama .

Saya pon dah 5 bulan ni kempis lagi 😂 excited pulak nak merasa perut besar boleh gosok gosok hahaha

mmg normal klw anak pertama. dlu sy pun x nmpk. nak nmpk tu mmg ambl masa. dlm bape bulan jugak.

sama la saya 10 week. tpi perut npk dahh. tkpe awal baby first kan. saya dh nk masuk second.

lain orang lain perubahan fizikal kehamilan. sy nak hujung trimister 2 ,baru nmpk baby bump