10 mnggu 5 hari.

ada yg sama mengalami x. 10 mnggu 5 hari. awal pagi perut kempis. dah mkn sikit baru perut mcm mengandung. konfius. baby bump ke perut buncit kenyang makan 😂🤣. trauma sbb prnah keguguran. selalu tngok perut 😣

2 Các câu trả lời

10w mmng blum nampak sis heheh.12w keatas bru lah akn rasa keras2 skit bawah perut tu,mcm sy msuk je 13w bgun pagi ehh ada benjolan bahagian kanan perut😂😂jd jakun skit pdhal ank ke4

2y trước

thank you sis.

tu buncit makan. 10w still small utk nmpk bump. 4m above bru nmpk. kalau yg jenis kecik2 tu 7m 8m bru nmpk bump.

2y trước

thank you sis.