Perut tak nampak 🤣

Kebiasaan anak sulung berapa mnggu baru nampak perut ya ? Kita dah 10 mnggu kecik je lagi perut ni 🤣 mommy yg lain nampak perut time berapa mnggu 🥰

45 Các câu trả lời

Normal je perut tak nampak , lagi2 first baby kan . Saya 28weeks baru nampak perut haa 😂

3 months. Tapi nampak mcm 5 months. Haishhhhh susah nak kempiskan perut kalau besar² nnt

Saya masa 11wk dah nmpk dah tp tak ketara sgt, bila duduk je baru nmpk ketara 😅

sabar mommy... bukan smua same... mungkin 5 bln keatas, sure ada perubahan..

sy 1st pgrncy 18w bru npk sikit bby bumpy... stat 19w daa ketara hihi🥰

saya pregnancy ketiga ni pun nampak perut time 6 bulan keatas...

Awal lagi sis, saya pregnant ank ke3 7 bulan baru nampak perut

sy da 9 bulan pom perut kecik macam pregnant 5 bulan hihihi

Sy 7 weeks da nampak, 10 weeks da mula rse die bergerak

Saya anak first,18weeks baru nampak perut 🤍