6 minggu hamil

kawan saya baru 6 minggu hamil, tetapi masa scan tak nampak jantung lagi. Normal ke?

8 Các câu trả lời

ms sy scan 7weeks pun, baru nampak kantung and janin dalam bentuk yolk sack. belum jadi baby lagi. now dah scan 11weeks. alhamdulillah dh nampak bentuk kepala badan and heartbeat.

normal mommy sbb baru lg. selalunya kalau awal2 ni doc akan tgk rahim tu menebal saja. nanti 8-9w repeat scan ya. Insha’Allah masa tu nampak dah heartbeat😊

Tunggu dah 8 - 9 weeks.. Masa tu bole repeat scan.. InShaaAllah nampak heartbeat.. bawah 8weeks masih kecil n kbyakannya tak nampak lagi...

awal lagi. sebab tu selalunya doctor akn minta repeat scan. kalau nk buat buku pink pon doctor tak suggest buat awal2 lg.

normal.. sy dulu 6 mnggu nampak kantung je.. masuk 8 minggu baru nampak janin.. skrg sy dah 36 minggu

sy scan 10week 1day dah nampak baby . scan awal awal memang takkan nampak

normal lg nt 9weeks scan lg inshaAllah ada heartbeat

Masih normal jika persenyawaan n ovulasi lambat.