Normal tak scan 6 minggu tidak nampak heartbeat lagi

assalamualaikum minta maaf nak tanya ,normal tak hamil 6 minggu tidak terasa seperti hamil dan nak tnya sya scan dari bawah nampk janin cuma blum dpat kesan heartbeat lagi , smpai sya trfikir bukan² 😔sbb pernah ada sejarah keguguran ..

1 Trả lời

Normal sis, saya pon nak masuk 8/9 weeks baru nampak heartbeat dia inshaAllah sis jgn fikir bukan2 lagi ye, sbb baby time ni kecik sngt so tak nmpk apa apa lagi hnya bijik kecik dan kantung saja