Bila jantung baby akan nampak

Masa pegi scan 6 minggu haritu nampak kantung jee. Huhu normal kee? Bila akan nampak jantung ye? boleh share?

17 Các câu trả lời

saya 7w dah nmpk heartbeat. nk konfem 8-12w gitu. wktu tu dah bsar sikit. boleh nmpk. mudahh-mudahan semua ok, xdek ape2. xyah risau ye. jaga mkn, jaga diri. moga dpermudahkan urusan.

Biasa dlm 8 mggu nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉 https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7

Sy baru jer lepas scan tadi, saya 6week juga. Nampak kantung jer. Doakan sy juga. Sebab sy penah miscarriage sebelum ni. Takut² perkara berulang kembali.

3y trước

cmne keadaan sis time nie?

Normal.. Masa 8 weeks sy scan nmpk kantung je. Dr suruh tahan kncing before scan. Next sy scan 10w5d.. dah nmpk bby n heart beat.🤲🏻

sy time 11w scan baru nampak heartbeat baby. sebelum tu mmg xprnah scan pun. Dr pun ckap sabar betul awak ya 😅

By right nmpk suda jntng.. Mine week 6 dah nmpk degupan.. Nak lg clear week 7 mmg lg ketara..

starting 8w. nk lg confirm masa 10w. tangan kaki pun dh melambai2 😁

klau sy 7 weeks ++ tu dh nmpk heartbeat. tp setiap org xsame sis.

sy scan 7weeks nampak kantung je. scan 10weeks dah nampak baby..

Week 11 dah nmpk baby & heartbeats sekali 🥰