rasa gatal

Hi kawan kawan ...saya dah week 30..tak tahan gatal...terutamanya bawah kaki,kaki dah tangan...sekarang dah naik muka pun rasa gatal...apa nak buat ini ..x tahan saya...tapi perut langsung x gatal...pelik pulak ini....symptom ini..ada sesiapa sama dgn saya...tolong share tips...x tahan ni

1 Trả lời

I’m having the same problem. It’s due to the waste products produced by the baby. I pun tak tahan gatal. So I guna serbuk kunyit untuk apply pada badan semasa Mandi.. biar berlumur 5-10 minit sebelum mandi.. it helps

5y trước

Gatal Kulit start dari awal pregnancy hingga sekarang, saya dah dekat bersalin...