perut gatal

Dah masuk 34weeks...perut gatal sgt sampai garu² kuat...x bole tahan langsung...pakai lotion pun sama...kenapa perut gatal ? Org tua cakap gatal sbb baby rambut banyak..haha...betul ke?

1 Trả lời

Org tua2 ckp mcm tu la. Saay pun sama, perut gtal sgt tp saya gru2 manja sambil tu sapu dgn minyak kelapa dara. Alhamdulillah baby lhir mmg lebat rmbut pastu xde s/mark kat perut

5y trước

Alhamdulillah mmg elok. Saya amalkan hingga bsalin. Alhamdulillah baby xde kuning. Brand D'aura. Skrg ni tgh preg 2nd baby in shaa Allah saya akan amalkan lagi.