my appetite!!!

Hi. Kandungan sy baru 6 minggu, alhamdulillah.. Normal ke waktu macam ni kalau kita macam tak ada nafsu nak makan? Sedangkan perut terasa lapar.. ??

2 Các câu trả lời

Itu normmal sis.. saya pun 2nd baby cm sis jgk.. dgn morning sickness lgi.. tpi ttp kena makan wlopn xde selera sbb klo perut kosong, lagi tambah rasa x selesa.. Harap membantu..

5y trước

Terima kasih.. 😊

Yaa normal jaa sis... saya dlu pn x suka makan nasi. Makan sup saja... kdg2 gastrik naik pn tdk juga lalu mau makan nasi... makan buah & sup2 saja.

5y trước

Moga dipermudahkn proses kelahiran..