tumpang tanya

Hai nak tanye...sy pregnant 6 week...normal ke lepas kita makan makanan berat mcm lunch.after 3 hours mcm tu kita rasa lapar balik...rasa perut mcm kembung tp siap berbunyi2 perut lapar...takut pulak tgk nafsu makan sndr skrg ni

2 Các câu trả lời

Aduhai sama sy.. Sblm pregnant 49 50kg je berat.. Skrg 27w1d berat da 67kg.. Alahaiii pening .. Kuat btul mkn kdg2 da kawal tp ttp lapar jgk.. Huhu

Normal. Mkn selagi rsa nak mkn. Mgandung mmg mcm tu . Ada msa akn slow . So jgn bimbang kalau perut rsa lapar lg