Pernah x ibu-ibu alami?

Kandungan saya dh msok 9w1d. Tapi scan doc cakap saiz bby kecil.. Bru macam saiz baby 6w5d..jantung baby pon belom dgr doc cakap. doc bgi msa 2mggu lagi utk scan skali lgi.. Ada x ibu-ibu alami benda yg sama mcm saya? Saya xde sebarang pendarahan..

1 Trả lời

Normal je sis saya pun mcm tu.. Masa kandungan 9w xdgr degupan jantung lg.. Masa 17w ke 20e mcm tu, bt soundscan utk dgr jantung baby baru dgtr... Ikut lalisan perut jgk..klu tebal mmg kurang dgr... Tp jgn risau tu nornal je.. Yg penting bykkn brdoa...

5y trước

Leganya dgr. Terima kasih kongsi sis.