NAK Tanya

Kandungan saya dah masuk 4 bulan .. tapi x nampak lagi besar dia .. sebab selalu tengok orang 3 bulan pun dah nampak .. kenapa ye ke sebab faktor kurus dan tinggi ?

48 Các câu trả lời

Normal sis.ikut bdan jugak.saya ank 1st dulu 4 bulan dh nmpak .anak kdua Masok 7 bulan baru nmpak tu Pon org ingat Kan 5 bulan.

Lain orang lain shape nya. Jangan terlalu risau perut kecik ke besar. As long as baby kita sihat cukup sifat Alhamdulilahh

sy pun dh 5 bulan . perut tak npk lg . tingi 157 berat 47 jee . adk bradik tgk mcm knyang jee 😅 risau jugk kdang haa

Setiap mommy x sama sis ... sy skrg tunggu masa nak bersalin baru org perasan pregnant... saya badan chubby & pendek 🤣 ...

5y trước

Ow ykee hihi tq .. semoga dipermudahkan ye ..

Normal. Sye mse ngadung pon, org xbrpe nk prasan sbb xnmpk perut sgt. Maybe sbb sye kurus(52kg) n tinggi(160cm)..

5y trước

Lps bersalin 45

Ikut bdn momy jgak. Sy pon sis kurus jgak n tggi😂 .perut dh 7bln bru nk nmpk. Xpe jnj bby sihat syukur sgt.

5y trước

Alhamdulillah ... hihi tq ya ☺

Sy dh 5month.. Berat sy 38kg.. Alhamdulillah bby oky Kt dlm.. Wlaupown prut npk mcm knyg je 😂

Normal sis. Bby masih kecik lagi. Sampai MIL tegur tak macam pregnant pun. 6bulan membesar 🤗

Sya pun mcm tu. . . 7 bulan ke atas bru nmpk. . . Tpi xpa la jnji asl scan doc kata sihat😊

Sama la kita . Kurus dan tinggi . Kawan2 pun tktahu saya pregnant nak masuk 4 bulan dh 😆