Berapa caj scan kat swasta untuk tengok jantina baby...

Kandungan saya dah masuk 17weeks 2 day. Saya nak buat scan kat klinik swasta untuk cek jantina bby sahaja (scan biasa) . Soalan saya, berapa caj selalunya di kenakan untuk kita nak scan jantina bby?? sblum ni pernah buat masa 10weeks tapi just cek janin shaja ,bayar rm45 . Nak kepastian sebab senang nak atur bajet sebelum gi scan nanti.

11 Các câu trả lời

Byk komen yg sy tgk bawah RM60, bestnya. Tempat sy RM80 sis. Kiranya agak mahal la kan berbanding tmpat lain. Mcm sy bt growth scan doktor ada bgtau gender tp dia minta tggu lg sebulan cukup 20w untuk dtg blik confirm. Better sis tggu 20w keatas utk scan. Smbil2 tu sis blh survey harga dlu secara online 😊