HB

Hi, kandungan saya daa 5 bulan, tp hb makin drop, semalam daa kena bebel gan dokter. Haha, sebab tak makan ubat zincofer tu sebab memang tak bole telan. Bole bg idea tak camna nak naik kan hb dengan Cepat tanpa makan ubat tu. Tq mommy suma. So disebabkan ada anaemia sy kena gklinik 2 minggu sekali. ?baby pun kecik. ?

100 Các câu trả lời

Maltofer perisa coklat. Kalo cri dkt farmasi mmg cpt hbis. Kne try cri on9

Coba minum min kaffe... Saya minum min kaffe alhamdulillah hb saya ok..

5y trước

Min kaffe ni bukan nya jenis mcm 3 in1..no sugar.. Baik untuk ibu hamil.. Saya ada gbs juga.. Saya amal min kaffe serta garlic.. Alhamdulillah bacaan gula saya pun ok...

Kalau xboleh telan ubt tu boleh makan buat delima. InsyaAllah naik HB.

Saya punya darah putih 12.4 darah merah 11 je ..bahaya ke ??

Sy mkn obimin dan minum susu wildan..alhamdulillah hb naik cantik

Minum air rebusan kurma cina, goji berry

try maltofer or iberet sis... dia lg ok pd zincofer...

Blh try petua2 di bwh sis. N blh try byam merah tue

Sya ambik iberet folic 500mg beli ka pharmacy ..

try cari ubat maltofer...perasa coklat....