perut tiada baby bump

Kandungan masuk 4bulan dah. Tapi perut xda perubahan. Asal pigi mana2 ja, org mesti tanya kenapa belum ada isi perut lagi?. Sdgkan perut da masuk 4bulan. Sy byk diamkan diri dpd jawab soalan2 begini? #1stbaby #babyJune2020

46 Các câu trả lời

Time sy 7bulan pn,ad org tye,dah ad isi ke belum??sbb perut nmpk mcm bncit je..xnmpk mcm prgnant😂😂...alhmdllah masuk 8 bulan,baru nmpk skit,skrg dh 9 bulan,perut trus besar

Saya 9 bulan perut tak nmpk sgt baby bump tu. Ramai jugak yg tegur. Tp buat tak reti je. Walaupun nmpk kecik , tp saya sendiri rasa letih kalau berjalan sana sinj 😅

takpa sis. sy pun perut x nmpk sgt dulu. org tanya berapa bulan dah sy jwb tunggu masa je sebab perut 9 bulan mcm 6 bulan je. tp baby keluar x kecik sgt. 2.96kg.

orang kate baby first memang macam tu then depends badan orang tu juga. banyakkan sabar ye sis. saya pon orang dok kalut cakap perut kecik lah 😂.

Just enjoy the moment...asalkan kita dan baby sihat n happy...dpt rasa dia duduk dlm perut side kanan,kiri,atas pusat or bwh pusat..😘😘

Alah buat dek je sis, sy ni dah 9 bulan 11 hr, perut xnmpak sgat pon bump nye, siap bole pkai tracksuit lg, jnji yg dlam berat ok n sihat

saya dah 7 bulan pun orang kata takde perut. 😅 dont worry yang penting doktor kata baby sihat and size baby ikut umur dia dah cukup.

Sesetengah orang mmg mengalami benda nie..dlu time anak first,sy pun mcm tu..dekat2 bersalin baru org sibuk tanya berapa bulan..😊

Normal Sis.. Depand Pada Tubuh Badan .. Macam Saya Pon Dah Masuk 7 Bulan Genap Baru Ketara Nampak Baby Bump 🤗

Ckp dgn org2 tu bgs la perut kecik. Xpenat nk bwk. Kaki pn x sakit2, pinggang pn x sakit, tido pn senang😌.