perut tiada baby bump

Kandungan masuk 4bulan dah. Tapi perut xda perubahan. Asal pigi mana2 ja, org mesti tanya kenapa belum ada isi perut lagi?. Sdgkan perut da masuk 4bulan. Sy byk diamkan diri dpd jawab soalan2 begini? #1stbaby #babyJune2020

46 Các câu trả lời

sy masuk 5 bulan pun xnmpk lg sis... jgn stress yg oenting kita tahu kondisi diri kita & baby sihat 😍

saya masuk 6 bulan mengandung baru nampak baby bump nya , be positive aje okay ♥️

Saya pon mcm tu. Bila dh masuk 6bulan smua owg bwu nmpak perot boroi kita 😂😂

biarlah org nk kta apa yg pnting bby sihat..sy dah msuk 8 bln bru nmpk baby bump..

normal sy ank ke2 pon xnmpk baby bump nmpk prut buncit biasa je pdahal dh 5bln..

sy 6bln pn bum nampak sis . sbb bby bump ni depends bdan .. stiap org xsama .

Peduli ape org cakap 😂🤦 sy masuk 7 bulan baru lah nampak baby bump ,,,

Sy pun sama jgk,, tp sy snyum je,, sy ckp inshaaAllah doa yg baik2 je 😊

Selalu tengok dlm 3bulan dah nampak.. Sis kecik kot.. Hehehehe or berisi.

Asal time baring baby bump dah nampak dan rasa gerak2 baby okay dah sis.