16week 2days

Hai mommy².. Nak tnya.. Saya da masuk 4bulan tapi perut masih tak nampak lagi.. Normal atau kene scan ye.. Semua org tegur kenapa tak nampak. Saya jadi risau..?

33 Các câu trả lời

pelik aihh org lani perut ta nampak salah perut nampak salah perut besar kata besar ta kena badan perut kecik kata anak kecik la apa laa aihhh laaa mentaliti org la nii sis, janji anak sis sihat sudah sis klu org tanya awat perut tade, ta nampak ckp jaa rezeki Allah bagi perut kecik janji anak sihat syukur alhamdulillah laa org lain tu rezeki perut besar memboyot boyot tu kdg malu org duk tegur perut besar sangat pulak dah tapi tapa demi anak dlm kandungan, klu dia duk dlm tu sihat doc kata tade masalah tapela ta payah stress pening kepala, buang masa jangan buh negativity dlm pikiran masa hamil ta elok jadi semua ni rezeki sis, nama pun baru 4bulan kan wajarlah ada yang masih belum nampak

Normal sis..sy ni dh 35weeks perut ala kadar je..ank sulung ni..smpai skrg kluarga mertua sy dok ulang2 ckp psl perut xnmpk la ap la...awl2 dlu sy stress...skrg ni sy buat pekak je..jnji bby sihat..kta preggy bknny nk tnjuk perut kt org..abaikn je skeliling

kadang pewot kecik memang tk nampk sis. jgn risau klu beby seht ukuran berat semue ok tk de pe2 yg merisaukan..kdang perot besar sbb kulit tebal.. sy peeot kecik je tapi alhamdulilah dokte bgtahu beby mebesar dgn ok

normal awk..kte pun da nk masok 4 bulan..tp kan perut kte kecik comey je..sbb kte kurus..ad yg ikot badan..badan kecik comey la perut..dlu ank first org tak pasan sy peknen sbb perut comey je smp 9 bulan..😁

Sis jangan risau ttg perut nampak ke tak nampak. Yg penting baby dalam perut membesar mengikut bulan. Klau nak ikut mulut org semua tak kena... Mereka la yg lebih pandai dari doktor..

Hi.. I had that experience with my 1st pregnant.. Lps tu perut membesar bagai johan.. 🤰🤗.. Sbb dah ad selera makan and dah hilang morning sickness.. Alhamdulillah 😘

sy dh masuk 18 weeks pun same sis😊tak nampak lagi.. ade lemak je nampak😁 n belum rasa gerakan jugak..in sha allah normal. tu sis.. pikir positive je😊

Hohoh sy anak pertama, dah msk 7bulan bru nampak😁,masa 4bulan tu.. xnmpk pun.. ikt pada badan juga.. jangan stress mikir. Janji anak sihat😉

same goes to me... 17wks... scan baru2 ni doc ckp alhmdulillah bby sht... jenis bdn tembam... mmg xbpe nmpk perotnye even ni da ank ke4.....

normal sis..saya 20minggu bru nampak tu pon ada yg ckp tak nampak..jgn risau..jnji berat bby smua ok ..bdn semua tak sma