Kandungan

Kandungan Makin membesar maknanya baby Kat dalam juga Makin membesar Kan ibu2? Bukan ape.. First scan kt swasta time tu klau ikut last period janin dh 11 minggu.. Tp dktor ukur janin saya Baru 7 minggu, tp Ada heartbeat.. Kemudian buat buku pink kt kk 3.8.2020 .. Dktor kk scan x jumpa heartbeat.. Dia Kate mgkin kandungan x mnjadi.. Tp. Sampai skrg kandungan saya semakin mmbesar.. 😅.. Agak2 bby kt dalm OK x ye... Nk g scan husband suruh tunggu tarikh appointment dgan dktor kk untuk scan.. 1.9.2020..

2 Các câu trả lời

macam saya pulak.. waktu 8 minggu pergi scan swasta baby normal membesar ikut kiraan.. dah nampak janin dan heartbeat.. tapi waktu 11 minggu gi kk dia tak scan dah.. dia terus tampal gambar scan dari swasta tu ja.. 14/9 baru ada temu janji pulak.. tapi risau jugak la sebab sekarang banyak sangat dengar baby tiba2 takda heartbeat.. semoga Allah lindungi kandungan kita semua.. aamiin

4y trước

Kan.. Itu yg merisaukn sya sbnarye.. Lagi pun seblum ni sy pernah misscarige sbb janin x mnjadi Dan x de heartbeat.. .. Bertambah risau bila nk scan sakrg ni... 😣

in sha Allah.. akan ada rezeki awk 😉

4y trước

Aminnn YA Rabbil Alamin mudah Mudahan Allah makbur kn doa sis.. 😊