Buku pink

Kandungan dh masuk 8week dh. Hari ni siap dh bt buku pink kt KK.. tp doktor x jumpa lagi..svv nurse ckp still kecil lg kandungan.. next month br jumpa doktor.. ada yg sama gn sy x.. 8week x payah jumpa doktor?

14 Các câu trả lời

saya buat buku masa 5w . amik darah terus jumpa doc scan terus ..

5y trước

Oh ya ka...no wonder pggil sy blik .

Sy jumpa doktor masa 13w. Kalau awal sgt doc nak scan x akan nampak baby.

5y trước

Sy buat buku pink 11w tapi temujanji doktor 13w. X kena marah la sis. Sb klinik yg atur appointment

Tiap kk berbeza sis.. Mcm sy buka buku dlu.. Lps 2mnggu bru jmpe doc

5y trước

Mcm sy sis.. First nd second trimester sbln 3x jmpe doc nd scan.. Ni da third trimester tiap kli appointment akn jmpe doc nd scan

Bbeza kot sis.. kt tempat sy.. buka buku sekali rfer Dr.