Sedih

Kandungan dah 5 bulan tapi ada kemungkinan baby tak dpt lahir sampai cukup bulan sbb ada komplikasi dlm kandungan. Kalau lahir pun mungkin tak dpt tahan lama sbb jantung dia ada masalah. Sedih bila semua org tanya bila bersalin. Kita jadi tak nak jumpa semua orang termasuk ahli keluarga sendiri. Family belah husband tak tau lagi tentang ni. Nak beli barang baby pun takde semangat sbb tak tau apa yg akan terjadi. Nasib baik husband supportive dia ckp jom beli brg baby at least satu barang pun jadi la. ?

11 Các câu trả lời

Adui.. keep strong sis.. jantung baby apa masalah ? Mmg tak boleh buat apa2 ke ? Ada jumpa doktor lain tak ? Better check second opinion..

5y trước

Semoga sis kuat.. I will pray for your baby .. hope for miracle.. God is still there .. anything can happen and change .. don’t worry sis .. everything will be ok soon .. Pray more and moreeeeee