Sedih

Kandungan dah 5 bulan tapi ada kemungkinan baby tak dpt lahir sampai cukup bulan sbb ada komplikasi dlm kandungan. Kalau lahir pun mungkin tak dpt tahan lama sbb jantung dia ada masalah. Sedih bila semua org tanya bila bersalin. Kita jadi tak nak jumpa semua orang termasuk ahli keluarga sendiri. Family belah husband tak tau lagi tentang ni. Nak beli barang baby pun takde semangat sbb tak tau apa yg akan terjadi. Nasib baik husband supportive dia ckp jom beli brg baby at least satu barang pun jadi la. ?

11 Các câu trả lời

Allah always ad untuk hamba nye.. Berdoa lah.. Doa kn senjata org islam. 😊..semoge kuat ye sis..

5y trước

Thank you sis. Mmg tak putus doa mintak dipermudahkan semuanya skrg. Kena redha dgn semua ketentuan Allah.