Beli barang baby

Nak tanya barang baby bila boleh start beli ya.. sbb dah tak tahan sgt ni tgok brg baby lalu dkt fyp tiktok 😂

4 Các câu trả lời

wlaupun anak ketiga, sy masih excited beli brg baby 🤭 sbb jarak 6thn..masuk 20w sy p scan dpt tau jantina,terus beli baju² 😁

Sy 20 weeks dh beli semua.. lepas tau gender..kcuali breast pump n pad beli lmbt skit.. stroller beli kemudian.. tp car seat beli awal.

Bila bila boleh awak. Ada suka beli sekaligus. Ada yang beli sikit sikit. Macam saya, dah tahu gender baru beli.

Beli je mummy. Hehehe