kencing

Kandungan baru 4 bulan. Mmg mcm ni ke asik kencing2 setiap 15 min? Penat lah. Sikit sikit plk tu

11 Các câu trả lời

Okay normal awak kalau kencing kerap.. tp kalau kencing sikit tu better kena bykkan minum air.. takut kencing kotor je

Normal sis.. Sbab baby nak membesar.. Kena bertabahlah masuk kluar toilet.. Sy pun mcm tulah sampai skrg dah masuk 6bln😁

Baby rendah..blh cri bidan yg brpngalaman nt dia baiki angkat skit..sya pn mcm tu..lpas jmpa bidan ok..

5y trước

Kndungan brape weeks..klau dh dkat mgkin air ktuban..klau awal lg mgkin air kncing..cba tnye nurse..

Tue namanya nikmat yg allah bg pd ibu mengandung...jgn mengeluh..terima ngan ikhlas...thing positif

Betul sis . Makin besar kandungan , tandaas tu nt da bole jadi tempat tdo daaa 😁

Saya baru 2 bln pun dh asek bertapa kat toilet. Mak pun sampai pelik. Huhu

Ye. Sama sis. Tgh melaluinya skrg ni. 🤭

5y trước

Patut ler..aduhai..tabah jer la 😭

Chuyên gia

Sama la..jgn tahan takut kena uti

Samaaaaa lh kitaa..

Normal Tapi Kalau dah kerap sgt better cek dgn Dr takut kencing Kotor..