Sakit/pedih Ketika Kencing

9w pregnant, kalau kencing mmg rasa sedikit sakit ke mommies? Mcm kencing waktu demam panas, haaa.. Mcm tu lah rasa.. Pedih sikit.. Sakit sikit. ?

1 Trả lời

Alahan awak mcm tu kot sis .. sbb sy anak no 2 dlu sebelum keguguran sy kencing x lawas .. sampai menangis masa kencing .. tapi xde rezeki keguguran tepat2 masuk 1 bulan kandungan huhuhu .. sbb sy x jaga diri angkat berat2 sbb mse tu mmg x expect yg pregnant .. try jumpa doc minta nasihat yg lebih baik

5y trước

Berapa lama sis turun darah keguguran dengan rasa pedih masa kencing.. contoh hari ni pedih pastu 2/3 hari terus keguguran?..