Apakah Gambar Terakhir?

Pssst~ Min ada satu game yang mencabar minda sikit malam ni tau😆 Tapi....perlukan pertolongan korang sikit lah please👉👈 Agaknya kan, gambar last sekali tu yang mana satu? B ke eh?🤔

Apakah Gambar Terakhir?
28 Các câu trả lời

assalamualaikum...sy nak tanya ni..kalau kita nikah masa kandungan 3bulan bolih ke berbin/berbinti bapa...dan sah ke nikah tu?

3y trước

dalam surat beranak boleh je. Tapi nanti anak dah buat ic kena buat sijil lahir baru yang ber bin/binti abdullah. Ic pon abdullah

Dewasa

B kot

𝐁

B.

A

c

B

D

A