Menanti kelahiran

Kandungan 38w 2d Mlam tadi dia buat ashik mengeras dri pkul 4pgi sampai 6 pagi jd x leh tido...sakit bawah ari2...sakit belakang..tapi takda turun apa2 tanda lgi...suami duk ajak gih hospital je..sya xnk..kat umh die blh tlg urut lg..kat hospital kang sape nk layan...dah baring katil hospital tu tmbah sakit badan,, tak ckup bantal..sis jenis tido bntal penuh kat pinggang, kaki, kepala smua..hehe...

6 Các câu trả lời

Sama dgn saya... Tgh tgu masa je... Cuma Belum turun tanda apa2 so nurse kata xperlu pergi hospital dulu.. Sbb dh pernah false contraction, pergi hospital last week bukaan baru 1cm doc suh balik dulu... Sakit bwah ari2, contraction manja2 je...prefer stay kt umah dulu smpai btul2 contraction 5minit skali...or dh turun lendir or darah baru pegi hospital... Smoga dipermudahkan sgala urusan kita semua InsyaAllah Aamiin 😁😁😁

sama lh kita..saya pon ptng semlm ank kerap je mengeras..tambah lagi saya cirit-birit..sakit pinggang..tapi klu darah apa semua tak ada plk..Sya pon tak selesa jugk badan ni..dah akhir trimester ketiga nie..saya pon dh menunggu hari jugk ni nk bersalin..saya dah 37minggu1hari.

2y trước

saya hari tu MCM sis jugk cirit-birit tapi stay tak ada tanda lagi..mungkin lain orang nya kot..

Kalau makin sakit p hospital la sis,,bawa ja bantal😂😂

alhamdullillah , semoga Allah permudahkan urusan puan bersalin 🤲

Banyak kan berdoa. Moga dipermudah bersalin ya

semoga dipermudahkan