tanda bersalin ke

salam saya tgh tidur terjaga sbb sakit pinggang sangat2. jadi sakit belakang pinggang & lenguh sampai ke kaki. perut takda rasa sakit setakat ni, ada mengeras jugak tp sekejap2. kat bawah takda keluar tanda apa2. saya 37w 2d

3 Các câu trả lời

sama cm sy tp sy baru 36w. Sy kerap sakit dan mengeras tp x da tanda apa2. Sy x pegi pac lg sbb 37w @29/4 nk kena induce dh. Sy dok berharap naturally contraction & delivery. Minggu ni nak berusaha utk dptkan rasa sakit yg natural (induce natural) 😁

sama cm sy..bru 35w5d..sakit belakang pinggang,lenguh² pinggul smpai ke kaki..ngeras²..tp sbb awal lg..sy xnk g PAC tkut kena tahan..sbb ad history premature masa 1st bby..ni 3rd bby..

baik pegi cek sis sy xde tanda apa2 baru 35w tapi perut kerap mengeras bila pegi pac doc seluk ada lendir+darah tapi xsakit & xde contraction terus masuk wad 😌

2mo trước

yee sama saya baru 35w , terjaga dari tidur sebab lenguh sangat kaki & pinggang lepastu baby kerap mengeras tapi takda tanda tanda bersalin so tak mcm biasa je makan tido layan movie HAHAHAHA btw pac tu apa ye ? firstmom tkpaham apa masuk singkatan diaa