Baby terlalu aktif

Kandungan 36 minggu. Perlu risau atau tidak kalau baby dalam kandungan gerak terlalu aktif dari kebiasaan ? Dah sejam lebih dia gerak cuma berhenti selang 2-3 minit lepas tu gerak lagi ?

4 Các câu trả lời

Hai sy puan yusni nk tnya sy biasa brsalin umur kndungn 36 mnggu tpi mengandung yg ini sdh msuk 37 brapa hri mau msuk 38 mnggu dh.. Sy risau la napa baby blm mau kluar lgi. 🙂

4y trước

Oh tkasih kerna bgi jwapnnya

Terlalu aktif pun tak boleh sis sbb takut tali pusat dia terbelit dkt leher

Normal..tp klu hyper tkut trbelit tali pusatnye

normal je. hehe