baby terlalu aktif

hi nk tanya. . normal tak kalau baby terlalu aktif gerak dari pagi smpai ke malam. mcm kerap tendang2 kadang non stop. kdg berhenti skejap je😅risau #firstmom

2 Các câu trả lời

normal je . kalau baby gerak and kick sllu xyah risau. normal je. yg kene risau ble baby dh xaktif, xkick , xgerak. mcm sy . sy bru lps balik dri klnik prgi scan. dri ptg smlm dye lgsg tkde gerakan tkde kick. ble prgi scaan dr ckp baby dh tukar kedudukan so ble rahim tebal dh tk rasa baby kick or gerak2 sbb kaki baby dh kat bwh. kaalaau tgk dlm scan tu, baby aktif je tp sy je yg tk dapat rasa mcm sllu dh sbb baby dh tukar position. smlm smpai xdpt nk tido sbb baby xgerak , xkick .

jgn risau sbb bagus bby awak aktif dan sehat..