Produk Mustela Untuk 10 Pengguna Bertuah! JOM Rebut Peluang Anda!

Kami nak beri anda PERCUMA, Mummy! Apa tunggu lagi? Jom rebut peluang menang produk Mustela berupa KRIM TANDA REGANGAN! Mula di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Produk Mustela Untuk 10 Pengguna Bertuah! JOM Rebut Peluang Anda!
309 Các câu trả lời

Jawapan : REGANGAN Setiap ibu mengandung pasti risau tentang stretch mark atau kesan regangan yang berlaku di kawasan perut. Semakin perut membesar semakin jelas kesan regangan terlihat. Hal ini lebih merisaukan terutamanya bagi wanita yang baru pertama kali bakal menjadi ibu seperti saya. Masih tercari-cari akan produk yang sebetulnya berkesan untuk masalah regangan ini. Perasaan was-was untuk mengukan sebarangan produk sangat lah tinggi. Takut dengan bahan yang digunakan dan risau sekiranya ia memberi kesan kepada kandungan. Akan tetapi, krim stretch mark dari mustela didapati dan diyakini selamat untuk digunakan. Cream ini jugak selamat digunakan untuk ibu breastfeeding. Hal ini kerana bahan yang digunakan oleh mustela adalah terjamin keselamatannya dan bebas dari bahan terlarang atau kimia berbahaya. Oleh itu, saya sangat berterima kasih sekiranya dipilih sebagai pemenang untuk mendapatkan produk ini.

Asslammualaikum Hai, Saya Shahieara Jawapan Ialah REGANGAN ✅ Masa Saya Mengandung Hinggalah Bersalin Macam² Cabaran Saya Hadapi . Saya Tidak Boleh Lupa Ialah 1 Keluarga Saya Kerna Jangkitan COVID , Saya Di Hantar Ke Hospital Ampang Untuk Memantauan Alhamdulliah Masa Itu Saya Dan Anak Okey Tetapi Saya Tiada Deria Bau & Deria Rasa Selepas Saya Delivery Baby (Lepas Bersalin) Terus Ada Deria Rasa & Bau Semula .. Dann Lagi Masa Anak Saya 3 Bulan Lagi Sekali 1 Keluarga Kerna Jangkitan COVID Semulaa 🥺 Alhamdulliah Sekarang Semuanya Sihat.. Dan Paling Sedih Saya Berpantang Tiada Ibu Untuk Menjaga Saya 😭 Arwah Ibu Meninggal Pada 19/12/2020 .. Lepas 3 Bulan Dia Pergi Allah Bagi Kami Rezeki 👶🏻 Dalam Bulan 2021 Kami Kerna COVID & 2022 Pun Kerna COVID .. Kenangan Yang Tidak Dapat Dilupakan 💞

Done follow ✅ @theasianparent_my ✅ @mustelamalaysia Jawapan ialah :REGANGAN Apabila saya baca tentang stretch mark baru lah saya faham terdapat di perut dan di peha..Semoga dengan adanya krim dari produk Mustela ini,dapat membantu menghilangkan kesan2 ini dengan berkesan dan melicinkan perut dan di peha..selamat digunakan dengan tidak ragu2 kerana terjamin keselamatannya dan bebas dari bahan kimia yg berbahaya..Dengan izin Allah ,semoga ada terselit nya rezeki saya dan baby dlm kehamiln pertama ini 🤍❤️👶🏻 alhamdulilah saya sangat bersyukur dapat menyertai program yg sangat berharga utk semua bakal ibu 🥰🤲🏻 Ig:Ziyra_hasya

Jawapan yang tepat REGANGAN. Saya memiliki tubuh yang kecil tetapi semasa mengandungkan anak saya perut saya sangat besar. Ini mengakibatkan kesan regangan di perut yang sangat bawah terutama area bawah perut. Selepas beberapa bulan melahirkan anak saya menggunakan bermacam² produk untuk menghilangkan kesan regangan namun hampa masih sama. Setahun sudah berlalu, saya berharap saya diberi peluang menggunakan Stretchmark cream from Mustela untuk membantu menghapuskan kesan regangan di perut saya. Semoga ada sinar baru buat saya❤️. Ig: @zuesukeri

Hi theAsianparent Malaysia, Jawapan adalah Regangan Produk mustela adalah salah satu yang krim terbaik untuk kurangkan parut regangan. Ia nya selamat digunakan untuk ibu ketika hamil atau selepas bersalin dan berfungsi untuk mencegah munculnya parut regangan. Marajuca Oil sebagai bahan aktif utama untuk perawatan kehamilan dan membantu menjaga kulit ibu hamil agar tetap lembut. Mengkombinasikan Marajuca Oil dengan minyak alpukat dan avocado peptides. Done follow instagram theasianparent_my ☑️ mustelamalaysia ☑️ instagram : dayang_nz

Jawapan: REGANGAN Fasa mengandung adalah sangat mencabar dan penuh waspada. Setiap ibu mempunyai pengalaman berbeza yang akan dikenang sentiasa. Di saat hati berdebar menghitung detik berjumpa si kecil, perubahan fizikal juga meresahkan para ibu pada masa yang sama. Kaki sembab dan kulit meregang adalah salah satu nya. Mujurlah stretch mark boleh dihilangkan dengan penggunaan krim yang dirumus khas oleh @mustelamalaysia Kini para ibu tidak lagi perlu risau dan menjalani fasa mengandung dan melahirkan dengan senang 💓

Done follow ✅@mustelamalaysia ✅@theasianparent_my Jawapan Teka Kata adalah RENGANGAN Ia berlaku pada setiap ibu yang hamil kerana ketika mengandung berat naik sehingga akhir trimester kandungan ibu terhasilnya stretch mark di perut, peha,lengan ataupun dipayudara serta dibahagian yg lain-lain. Produk krim dr Mustela selamat digunakan untuk ibu dan anak ketika di awal kandungan sehingga bersalin.Berkesan seawal seminggu.. semoga ade rezeki untuk baby newborn saya 🥰🥰 Ig:mummy_raudhah ❤️❤️