Mustela stretch marks cream UNTUK Anda!

10 Pemenang bertuah akan mendapat 1 x Stretch Marks Cream 150ml dari Mustela. Ikuti cara mudah ini: - Ikut theAsianparent Malaysia di & Mustela Malaysia di laman sosial Instagram - Cari & kira di dalam gambar dan kongsikan jawapan anda DI SINI Contest link: https://community.theasianparent.com/contests?lng=my

Mustela stretch marks cream UNTUK Anda!
321 Các câu trả lời

Salam hai. Answer: 9 mustela strecth mark cream As we know, mustela products help preserve the skin's elasticity and glow. As a pharmacist and mom to be, very important fo me to know this product is clinically proven efficacy and natural origin product 🥰 I would like having this musleta strecth marks cream as it contain 97% ingredients of natural origin, ingredients safety policy and of course dermatologist tested. Say no more to the strech mark, by having hydrating active ingredients will be optimized by the removal of impurities from the epidermis and i can gain baby soft skin into the bargain 🥰😍 Semoga ada rezeki utk saya dan baby ❤️ Done follow instagram theAsianparent Malaysia & Mustela Malaysia. ☘️ My instagram: @zatihashim

Jawapan yang saya telah menjumpai 9 tube krim Mustela Strecth Marks Cream yang tersembunyi. Saya selalu join contest di The Asian Parents ni tapi tek pernah lagi menang apa-apa contest, harap kali ini menjadi rezeki saya kerana kebetulan saya mempunyai masalah stretch marks pada kehamilan yang pertama dan sekarang saya saya hamil anak kedua strecth marks saya masih ada. Saya dah cuba banyak produk tapi ia mungkin kurang sesuai dengan saya, dan saya berharap dengan krim Mustela Stretch dapat membantu saya kurangkan stretch yang sedia ada. Selain itu, saya ingin mengucapkan terima kasih kepada The Asian Paren apps sebab menyediakan contest yang menarik dan banyak maklumat yang saya dapat melalui apps ni.

Hi, selamat petang.. done follow @theAsianparent_my & @mustelamalaysia Jawapan bagi cari & menang tersebut, saya telah menjumpai 9 tube krim Mustela Strecth Marks Cream yang tersembunyi. Ini merupakan pertama kali saya join contest di The Asian Parents ni dan banyak maklumat yang saya dapat melalui apps ni. Saya juga mengalamai masalah stretch mark dan memerlukan pemakaian krim stretch mark setiap hari agar kulit di bahagian perut saya tidak gatal. Dengan penggunaan krim ini sepanjang kehamilan, krim Mustela ini amat membantu saga bagi mencegah dan mengehadkan penampilan stretch mark serta melembabkan kulit saya.. @__vvkynn

🌹jAwApAn: 9 MuStELa StReTcH MaRkS CrEaM 150mL 🌹Jujur saya katakan masalah stretch marks telah saya alami sejak dari zaman remaja🙍sehinggalah berkahwin🤵👰dan bergelar seorang ibu🤰.Dulu semasa remaja cuma ada masalah stretch marks pada bahagian betis dan peha.Tetapi setelah melahirkan🤱 masalah stretch marks saya semakin teruk terutama di bahagian perut.Pelbagai jenama terkenal sudah saya cuba juga tiada hasil yang memberangsangkan.Berharap dengan Mustela Stretch Marks dapat mengembalikan keyakinan dalam diri saya yang telah lama hilang terutama apabila berhadapan dengan suami tercinta.👩‍❤️‍👨

Hello the Asian Parents Malaysia 👋 Jawapan : 9 Mustela Stretch Marks Cream 150ml 💯 Di usia kandungan 20 minggu ni, saya sendiri mempunyai masalah stretch mark yg semakin teruk terutamanya di kawasan perut dan peha. Ada masa saya merasa gataI dan saya sering menggaru di kawasan tersebut. Secara tidak langsung ia meninggalkan kesan dan menjadikan saya kurang keyakinan diri. Bermacam produk sudah saya cuba namun masih belum dapat selesaikan masalah saya. Saya berharap saya terpilih untuk memenangi giveaway drpd Mustella Malaysia ini ❤️

JAWAPAN : 9 Mustela Stretch Marks Cream Bagi krim stretch marks Mustela mempunyai fungsi 3 dalam 1 dimana mampu melembapkan, menganjalkan dan melegakan kulit. Maksudnya apabila krim ini disapu pada kulit yang sedang merenggang, bahan krim ini akan bertindak mengurangkan tekanan renganggan. Erti kata lain mengurangkan kewujudan selulit pada permukaan kulit dan dalam masa yang sama, tidak menjadikan kulit kering. Ini kerana krim stretch marks Mustela diformulasi dengan bahan unik dan semulajadi. instagram : nadinethebossbaby

Jawapan : 9 Mustella Stretch Marks cream Saya dengar ‘Mustela’ ni antara brand yang terbaik dan menjadi pilihan para ibu diluar sana namun saya belum mencubanya lagi walaupun saya sendiri mengalami masalah ‘stretch marks’ pada perut. Moga dengan asbab mustela dapat bantu lebih ramai ibu-ibu untuk atasi masalah ini. Semoga ada rezeki saya di sini. Terima kasih beri peluang untuk sertai contest ini. Tak jemu follow tips dari ‘theasianparent’ ni. @theAsianparent_my @mustelamalaysia Done follow me : @syhd_h

Jawapan : 9 mustela stretch marks cream Stretch mark adalah guratan yang sering nampak pada kulit bagian tubuh yang banyak mengandungi lemak, seperti di payudara, perut, lengan, paha, dan bokong. Guratan yang mulanya berwarna merah, merah muda, atau ungu ini lama kelamaan akan berubah menjadi warna putih atau kelabu. Dengan adanya mustela stretch marks cream ini dapat membantu segelintir ibu mengandung dalam mencegah guratan di tubuh ibu mengandung dari awal kehamilan sehinggalah melahirkan.

Jawapannya terdapat 10 botol Mustela Stretch marks cream termasuk prize dalam gambar di atas. Kalau nak tahu, ini adalah first pregnancy saya dan saya mempunyai stretch mark yg sgt teruk 😭 bukan setakat kawasan yg terlibat tu luas tetapi stretchmark nya juga berwarna gelap. Sedih sgt bila tgk, malu kat husben hurm 😔 Mmg tgh cari cream stretch mark dan harap2 sy menjadi salah satu pemenang contest ni, dapatlah cream percuma. Semoga yg ini berkesan utk hilangkan stretchmark saya 😭

Jawapan : 9 tiub krim Mustela Setelah melahirkan anak, stretch marks dan wanita berpisah tiada. Sama seperti saya. Saya menjadi tidak begitu yakin dgn diri saya yg sekarang kerana sedang menghadapi masalah stretch marks. Saya harap saya menjadi salah satu nama yg bertuah dan berpeluang memenangi krim Mustela ini dan dapat membina keyakinan diri saya semula ! Semoga posting saya ini dinoticed ! Thankyou the asian parent and Mustela ! 💓✨✨✨ Instagram saya : @xhbeel ✨✨