buat buku pink

kalau nk g buat buku pink nak kena call dulu ke ? lepastu nnti kalau bwk scan swasta semua tu terus dpt bukak buku or kena tunggu appointment lain dia bg ?

8 Các câu trả lời

Kene call dlu sis kk kt kawasan sis, sbb waktu covid ni selalu nya appointment.. klau kt kawasan saya, saya kene buat appointment though apps

sy kmrin bwk p scan swasta tunjuk.depa nak bka bku trus kmrin..tp ad hal...sy mtk hri ahd..baik awk call kk tnya dlu

better pergi sendiri sis,sbb ada certain KK dia proses on the spot ada certain kena buat appointment.better pergi dulu

Better sis call KK tu dlu n tny bla blh dtg utk buat buku pink.... Sbb lain kk, lain procedure dy #TAPSupermoms

Better call dlu klinik yg sis nk pegi, ada stengah klinik kena appoimnt dlu, ada jgk yg blh walk in je

Klau sy haritu call dulu.. Sbb nurse akn bgtaw hari apa utk zone kwasan kite dduk

pergi ke website qmed . setengah kk kne buat appointment dulu bru boleh buat buku pink

klu swasta cepat sikit dari KK tapi tengok atas tempat la jgk