berat baby 1.1kg

Kalo baru 28 week baby berat 1.1kg normal dak.. Sebab doc xcakap apa2 pon?

44 Các câu trả lời

Biasanya kalau doc tak cakap apa2, ok lah tu puan ... biasanya kalau berat Tak selari dgn pregnancy weeks, doc akan bgtau.

Sy pon ade masalah doc bebel sbb 28week haritu berat baby dah 1.6kg++.. Lgi 3 mggu jmpe pakar..harap oke je lah 😅

Normal kalo doktor ? Kalo Bagi nurse nurse tak normal 😌 anak saya pun lahir kecik ?

+/- 0.5kg sis. Nt through end of preggy mndadak naik 😂. Klo doc xckp apa, then no worry

Selagi dr / nurse tak ckp pape rasa tak perlu risau kut. Enjoy je pregnancy journey ni puas2 🥰

5y trước

Hehehe ok terimakaseh mummy😘

Normal sis, sy scan mse 28w kat kk doc ckp normal berat nie dgn umo bayi☺️

Anak saya doc scan berat sebelum bersalin 3.2kg. bila bersalin 2.76kg sahaja

Normal sbb kalau dh 35 week, berat 1 kg ke, tu tak normal awk..😊

Sama sis.. Sy pn 28w 5d berat baby 1.164kg.. Tp tgh risau sbb songsang..

5y trước

Boleh pusing lg..insyaallah..

Sy mse nk branak doc scan 2.9kg..esk nye kluar2 3.5kg😁