Scan 5 weeks first time.

Kalau scan 5 weeks untuk first time boleh da ke?ke awal sangat?

2 Các câu trả lời

klu nk scan utk cek mgandung boleh ja...nk tgok kndungn dlm or luar rahim..utk sahkn mngndung...tp klu nk scan utk hbeat baby, tgu 8mggu keats

3y trước

hah xpa...upt test tu boleh cek dkt umah dlu...bila dpt result, 2line merah...bwa upt test tu pergi klinik swasta pun boleh...ckp kata sy nk cek utk pregnant cmfirmation, tnjuk kt Dr upt test tu...smoga rzeqi puan ye...tahniah rzeqi Allah bg awal

Awal sangat tu