Janin 5 minggu, but tak nampak

Saya first time mommy. Now kandungan 5 weeks but tak nampak apa apa pun masa scan.. normal ke? saya risau..

22 Các câu trả lời

normal sis..sy pn g wt confirmation pregnancy doc scan x nmpk apa tp urine test positive..time tu 5w3d.then doc sruh dtg lg 2 minggu,dlm 7w6d sy pegi lg,alhamdulillah scan br nampak kantung,baby n denyutan jantung pn dh ada..jgn risau,in shaa Allah ok je tu

saya pun sama....tak nampak n sekarang saya makin risau sebab ada brown discharge setiap kali ke bilik air...bukannya banyak tapi muncul bila buang air kecil....tiada sakit perut...biasa aje...but worried

Yes normal sis...dont worry sbb awal lagi kalau nak check janin waktu kandungan 5 minggu ni. Tunggu masuk kandungan 11 minggu ke 12 minggu ke atas i rasa dah boleh nampak

5 minggu mungkin awal lagi kot sis so tak berapa nak nampak. selalu kalau nak macam nampak sikit janin tu kena tunggu dalam 12 minggu ke atas kot

Saya pun macam ni sis...baru je scan haritu masa kandungan 5 minggu..takde nampak apa apa pun just nampak kantung je...isi dalam takde lagi

Hi dear...i rasa awal lagi lah kalau nak check kandungan 5 minggu tu... maybe boleh check week 10 ke atas kot kalau nak nampak lebih jelas

Sama. Sy pun baru scan Ahad lps. Dr ckp x pe kalo x nmpk lg. Kalo +ve 2 garis tu in sha Allah baby akan muncul juga nnt😊

dont worry masihh awal.. semua org tak sama.. mcm sa 6-7 weeks bru nampakk.... ada org 12 weeks bru nampakk.. tenang saja.... 🙂

klu scan kat ats mmg ssh nk nmpk klu scan bwh insyallah nmpk sy pon bru scan 5w mggu lps alhamdulillah nmpk

saya pon sama sis bru 5w, sken xnapak lg cama dr ckp rahim dah megembang.. tgu 8w sken skli lg😊