Bleeding 5 weeks first pregnancy

Salam, doakan kandungan sy dan sy sihat sampai bila2 ya. masa 5 weeks 2 days saya spotting sikit. Terus jumpa Dr, scan. Alhamdulillah baby ok. Dr bagi ubat kuat rahim untuk seminggu. So after seminggu, pergi follow up, scan baby, baby 6 weeks 2-4days. Alhamdulillah, dapat dengar heartbeat baby dan tgk jantung baby😊😊 Happy sgt first time dengar heart beat baby. Mummy2 di luar sana, especially first pregnancy, kalau ada bleeding skit, trus jmpa Dr ya. Dr akan bg ubat. InsyaAllah baby kita kuat. First gmbr scan masa 5 weeks. Second gambar 6 weeks

Bleeding 5 weeks first pregnancy
10 Các câu trả lời

congratulations dear.. stgah org normal jer spotting tp kalu bleeding tu kena laa jumpa doctor.. jgn skip asid folic n Maltefor utk hb n baby yew

Waalaikumussalam, semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya. Allahumma Aamiin

tahniah, sya pon 6 weeks tapi blm scan lg doc kate lg 2 minggu bru scan..

semoga awak dan kandungan sihat dan kuat ye rindunyaaa waktu mengandung 🥺

inshallah..pikir dan doa yg baik2 saje.ye..jgn strees.

Nak tnya, kalau scan time 8weeks dh nmpk ape ea ?

4y trước

Sy scan 8week nampak kantung je. Kantung ikut tarikh period. Scan second time 10w6d tu Dr kata baby sy dah 12w saiz dia 😂

cograt sis,aaminn😄

tahniah

Tahniah

tahniah