Kemerahan pada celah punggung

Kalau punggung anak merah nak letak krim apa eh ? Dah macam macam krim try , pampers pun dah tukar macam macam🥲

2 Các câu trả lời

Kalau saya lepas basuh berak/ kencing tu kan saya tk pampers terus. Lepas sapu krim saya pegang kipas yg kecik tu letak sikit bg kering bahagian tu. Make sure sentiasa lap bersih selalu bahagian tu. Masa salin pampers siang hari basuh and kipas kan . Malam saya salin je tk basuh pun punggung/ kemaluan…

Boleh cuba guna sudocream, bepanthen dan kerap tukar pampers. Kalau tak jalan boleh bawa anak jumpa doktor