nak tnyk

Kalau preggy 36 weeks and mkn ubt penadol actifast 9 biji jadi apa ?

2 Các câu trả lời

Klau sayang ank xyah ambik ubat tu,,dosnya kuat tk sama dn tk sesuai utk ibu pregnant ...nnti tkut degup jntung bby jdi laju, baby pn blh jdi lemah.. sbab tu mmg x dbenarkan. .haa sis sya nk mkan yang 500mg tu pn pkir beribu kli sis even yg tu slmat

Dgr kta ubat tu kuat sis..x ssuai

5y trước

Tak thu gak sis sbb sya tak ambik ubat2 yg mmg dilarang cmtu.. nk mkan yg 500mg pn sya pkir 2 3 kli,smmgnya mmg tak elok lah utk kndungan