nak tnyk

Hello mums , nak tanyk nie saya baru 35weeks + Ubt Apa Nak Mkn Untuk Skit Kpla ?

9 Các câu trả lời

Ubat tidur...maksud saya pergi tidur je.. kalau awak ambil ubat,anak awak juga akan kena..so lebih baik awak tidur..or awak letak vicks atau minyak angin kat bahagian yang sakit tu..pastu tidur..tu je caranya..

Kalau saya bawa tidur sis x perlu makn ubat ☺️ kecuali dh x than sagt saya makan penadol klinik sebiji lps tu bawa rehat

Mandi then sapu vicks kt kepal urut² sikit pastu tidur. Waktu mengandung kalau bole elak mkn ubat lebih baik

Tu hormon mgndung sis kalau saya hanya sapu minyak kat tengkuk dan dahi lepastu relax 😊

Boleh mkn panadol 500mg / paracetamol klinik.. tp sebiji je.. actifast / extend elakkan..

Kalau saya sakit kepala...mandi basahkan kepala...sapu vicks n tido....

mnum je air kepla muda.. jgn cmpur ais n gula.. sy slalu skit kpla..

Tampal koyok then tdo sis.. Hihihi

Boleh je makan paracetamol yg 500mg tu