perut kecil

kalau perut kecik ni mmg org suka mengata n bandingkan ye?, sepanjang pregnant mesti ckp pasal saiz. padahal berat baby okay ,tapi bila bgtau , mcm tak percaya. takkan nak tunjuk muka baby. tak surprise la nanti.. lepas tuh yg paling terasa family sendiri pun duk mengata . siap tanya misi lagi sbb da 7bulan lebih tapi perut mcm 4bulan . kadang2x fikir positif ,kadang2x negatif sampai stress.

89 Các câu trả lời

x paya peduli sis biar masuk telinga kiri klua telinga kanan. sbb bila sis sedih @ stress baby boleh rasa. sian kat baby. mmgx dpt nk puaskan hati semua org yg penting sis & baby sihat alhamdulilah

2y trước

yaa , husband selalu pesan ingat baby dlm ni, kesian dia. tapi kadang2x tak bole kawal emosi ni. tuh susah. lepas tuh fikir time pregnant pun tak bole hadap, nnt beranak lagi la. bab pantang, jaga anak mesti kena juga

jangan risau sis. abaikan apa orang kata. saya raya puasa dah 6 bulan tapi perut tak nampak pun. saya dah masuk 8 bulan baru nampak perut, semua terkejut sebab tak tahu saya pregnant

saye 5bulan ank ke3 flat je 😂 smua ank2bperut kecik oerlantakkn je senang nk kurus blik pas branak nti https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

saya jniss kurus so 5 bulan pon x nmpk so orng kdng suka tnya perut tk nmpk lah apa lah mcm kita yang tentukan ank sht smua ok lah..ok lah tu g memana orng tk thu kita mgdung

maybe awk dikelilingi org toxic ni sis... sila jauhkan diri dari mereka.. syukur lah Allah permudahkan awk tutup aurat sbb perut xbesar. perut tu termasuk dlm anggota aurat.

Org ni mmg suka mengata selagi ada mulut. Mcm sy dgn spupu mengandung sama bulan. Dah masuk 4 bulan perut sy lagi besar. Tu pun jd isu kenapa perut sy lg besar dr anak dia 😂😅

2y trước

perut besar pun jadi isu ea. lepas tuh awak cakap apa?, tapi bila sebaya ni takut juga, lagi senang nak bandingkan ,nanti diorg keluar ,mesti kena juga .

Sama la 😭 nurse pun ckp mcm tu pedahal berat badan naik jee berat baby pun ok je 😂. Ehmm tapi ada yg kata anak pertama mimng mcm tu kecil je perut tk pa asal baby sihat.

2y trước

aah, ramai ckp mcm tuh , tapi org lain taknak pun faham sbb diorg tak kena. pregnant perut mmg besar. yg kena mcm kita je okay sebab da pernah rasa kan , so faham sikit.

sy ramai jugak ckp mcm tu. tp sy xthu pulak tu mengata. hehehe. sy ckp sebelum ni kan slim sangat. jadi bila dah 6 bulan pun org ckp kecik nya perut. sy xrasa apa2 pun

Sis, saya 8 bulan pun perut kecil lagi padahal bb dah 2.3kg dlm perut. Doktor pun cakap normal. Saya cuma jawab, semoga senang melahirkan nanti sbb bb x besar sangat.

saya pulak sebokkk haaa jiran dok ckp perut besar perut besar. pastu banding kan dgn perut dia masa pregnant… menyampahhh…. sebokkk je. mulut mcm makcik2 😒