Scan klinik swasta atau kerajaan

Kalau macam kes saya yang 12 weeks masih tak nampak janin , better pergi klinik swasta atau hospital swasta terus? atau mungkin klinik sakit puan untuk scan untuk betul2 kepastian 🥺tiga kali scan tapi masih tak nampak . Size kantung ja berubah ubah#firstbaby

1 Trả lời

Awak duduk mana sis? Saya haritu baru gugur 3/1 kes sama mcm awak. Masa 10w sy jumpa pakar sakit puan di hosp swasta. Kalau ada duit lebih mungkin boleh try ke hosp. Sbb klinik ni biasanya bukan doc pakar.

4y trước

Boleh sis. Ws sy 0189666257