Normal ke 9 weeks nampak kantung sahaja?

7 minggu scan nampak kantung sahaja(klinik swasta) 9 minggu scan nampak kantung sahaja masa buat buku pink di KK lagi seminggu saya nak try pergi klinik swasta scan melalui vagina (TVS) #firstmom

5 Các câu trả lời

Saya week 8 masih nampak kntung jugakk, tapi kantung saya mkin mmbesar, sbb sya peenh scan week 5 sbb prnh bleeding.Tggu lagi 2 minggu repeat scan, minggu depan khamis dah cukup week 10. Risau pulak kalau tak nmpak jugakk. Tapi saya mcm nk lewatkan seminggu. Buku pink tak buka lagi, kalau area saya week 12 bru boleh buat. Harap nampak la ya janin kita. Doa baik2 saja. Insyallah

2y trước

ikut tempat jugak awak, saya area perak. Kalau awak nk kepastian awak boleh call KK berdekatan awak, atau pergi untuk amik temujanji😊

sya 5 week dh nampak kantung sebesar biji sagu.repeat scan 2week lagi.alhamdulillah 7week dh ada heartbeat baby☺️bru ni scan dh 7w4d.doctor dh ukur dh ambik tue date baby🤗repeat scan 2week lagi dh 10week..alhamdulillah semoga urusan ibu² dimudahkan ye🤲🏻amin3x..sentiasa positif jangan stress

kalau ikut 9w dah nampak janin & heartbeat sebenarnya... tp mgkin waktu senyawa tu lewat sikit.. blh try repeat lg 2w... biase 7w dah nmpk janin.. 5-6w kantung & dah ade yg nmpk janin.. atas org..

same laa 9w kantung shj nampak dekat swasta, bln depan baru scan dekat kk .. mintak2 ada la rezeki bby tahun ni , aamin

2y trước

sy dh 14w scan di hospital doc cakap x menjadi .. kantung masih kosong dan mengecut .. klau ikot scan 6w5d .. doc bag masa 2minggu tuk turun sendiri klau x kena buat d&c ..

sama laa sya pon scan 9 week dekat swasta . xnmpk heartbeat lg . buka buku pink waktu 11 week .