Hai saya dah 9 weeks harini

Hai mummy harini saya dh 9 weeks nak pergi scan ke klinik swasta..agak2 9 weeks scan dh boleh nampak janin ke? Takut pergi tak nampak lagi..then kene pergi lagi.. pengalaman mommy2 semua mcm mana ye scan 9 weeks?

10 Các câu trả lời

Alhamdulillah saya masa tu ikut last date period patut 8 week. Tp scan nmpk kantung & baby doc ukur baru 7 week sbb period mmg tak teratur. Kiranya 7 week tu dh nmpk. Nmpk juga dia berdenyut 🥰 Hari tu ada bleeding sikit masa 8 week scan dr bwh nmpk lg jelas jantung dia ❤️

7w ke atas dah nampak janin. cuma sikit sangat orang yang belum nampak janin sebab persenyawaan lambat yang mungkin disebabkan period tak teratur dan sebagainya 🤗 saya 8 w dah nampak . ada yang 7w dah nampak 🤗

2y trước

Saya pun terkejut masa Mula2 check dah ada jantung.. Alhamdulilah cepat membesar.

9week InsyaAllah dah blh nmpk sekali dgn heart beat. sy 6w dh nmpk heart beat. lain org lain. xpe, pegi je scan.nnti blh scan lagi kalau x nmpk. baru kita yakin kan. jgn berkira pasal mahal ke murah ke.

sy 6 weeks tak nampak baby. cuma kantung. 7 weeks alhamdulillah dah ada baby, tu pun kena check dkt hospital. sb doc kk dah consider gugur sb scan tak nampak bby

sama dgn sy sekarang pon 9w.. dan sy dh pergi scan ms 7w .dah nampak janin dn dh boleh dgr jntung..jd klu sis pergi 9w rasanya mmg dh nmpak jelas sgt dh

Alhamdulillah saya pergi scan masa 8w dah nampak baby & dengar jantung dia.

sy scan 7w alhamdulillah dh blh dgn hb dia 💕

Sy 4mnggu dh scan mmg dh nampak dh degupan..

2y trước

Maaaf.. silap.. 8 minggu ..😅

9 week mostly mmng bolh nampak sis☺️

Boleh nampak dah.