Bleeding. Kerajaan atau swasta better?

Saya 4 weeks pregnant. Saya nk tnya pndpt. If saya bleeding. Better pergi klinik kerajaan/hospital kerajaan/klinik swasta??? Klau klinik swasta cost berapa?? #firstbaby #1stimemom #pregnancy #advicepls #mommybuntu #bantusharing

2 Các câu trả lời

Hospital kerajaan / Klinik kerajaan.. Kalau pergi hospital swasta / klinik swasta kes bleeding macam ni selalu nya kena tendang pegi kerajaan.. swasta tak terima sis kalau patient bleeding macam tu.. Kawan saya dah kena 2bulan lepas.. walaupun swasta dia ada panel.. tetap kena tendang pegi kerajaan..

4y trước

Sama2 sis.. minta maaf iye kalau meninggung perasaan.. sebab kawan saya masa bleeding tu dia terus pegi hospital putrajaya.. pegi klinik kerajaan pun diorang tk layan sebab tak ada appointment... sudah nya pegi hospital putrajaya..

bagus hsplt je krjan