Kulit melecet dan berair di leher ruam panas

Ibu ibu boleh suggest apa yang boleh keringkan kulit yg melecet akibat ruam panas di bahagian leher?

7 Các câu trả lời

Lps mandi kan baby lap2 bahagian pelipat leher smp kering. Baju pakai yg nipis atau yg jenis lubang2 tu. Sapu soducream pun nipis2 je. Stop dulu sabun mandi baby. Dah elol cari yg sesuai dgn baby.

sya pakai ni. untuk anak saya, sngt elok berkesan,tpi jgn sampai kena tgn baby, takut baby Isap jari.

saya pakai ni, menjadi .. best ubat ni cepat kering , ruam pun boleh pakai.. nnt hilang ruam dia

Saya sapu snow white tiub pink , mmg menjadi cpt kering

7mo trước

Shpee , tiktok smue ade

saya letak bapenthen aje..yng untuk baby tu

saya ruam ruam sapu soducrem

Sy sapu sudocream..